ΕΓΓΡΑΦΗ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείς να πληρώσεις την εγγραφή σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια:

Με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες
Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.

cards

Ασφάλεια και δεδομένα συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής σας, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον Alpha e-Commerce της Alpha Bank όπου δηλώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και συντελείται η πληρωμή. Στον δικό μας ιστότοπο, δεν εισάγονται, διατηρούνται ούτε φαίνονται καθ' οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας ή άλλα στοιχεία διαπιστευτηρίων (usernames / passwords). 

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
Δυνατότητα πληρωμής μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ


Μπορείς να ακυρώσεις την Εγγραφή σου από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού, αφού συνδεθείς πρώτα σε αυτόν μέσω του www.picka.gr. Επίσης, μπορείς να ξεκινήσεις την ακύρωση της Εγγραφής σου αν μας στείλεις email στο askme@picka.gr ή εάν υποβάλλεις γραπτό αίτημα ακύρωσης και να μας το στείλεις με ταχυδρομείο στην διεύθυνση: Chapter Five Α.Ε., Λεωφ. Συγγρού 128, 117 45 Αθήνα.
Επιστροφές: Όπως ορίζεται και στην ενότητα 17.2 στους Όρους και Προϋποθέσεις, το τέλος Εγγραφής αξίας 0,99€ στο www.picka.gr δεν επιστρέφεται. Η Chapter Five δεν θα επιστρέψει το τέλος Εγγραφής είτε εν όλω, είτε εν μέρει, όταν κάποια εγγραφή ακυρώνεται ή διαγράφεται.

Σε κάθε περίπτωση η ακύρωση της εγγραφής σας, ακυρώνει τον λογαριασμό σας στο www.picka.gr ο οποίος και διαγράφεται.

Επικοινωνία


Chapter Five ΑΕ, Λεωφ. Συγγρού 128, 117 45 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 95 25 255, Email: info@picka.gr